14 Kasım Türkiye hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 14 Kasım 2023 günü Türkiye'nin büyük bir bölümünde hava yağışlı ve serin olacak. En yüksek sıcaklıklar, Marmara, Ege ve Akdeniz'de 15-20 derece, İç Anadolu'da 10-15 derece, Karadeniz'de 10-15 derece, Doğu Anadolu'da 5-10 derece civarında seyredecek.

14 Kasım Türkiye hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi'nde hava yağışlı ve serin olacak. En yüksek sıcaklıklar, İstanbul'da 15 derece, Bursa'da 17 derece, Edirne'de 18 derece, Kocaeli'nde 16 derece olacak.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi'nde hava yağışlı ve serin olacak. En yüksek sıcaklıklar, İzmir'de 18 derece, Aydın'da 17 derece, Muğla'da 16 derece, Denizli'de 15 derece olacak.

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi'nde hava yağışlı ve serin olacak. En yüksek sıcaklıklar, Antalya'da 17 derece, Adana'da 18 derece, Mersin'de 16 derece, Hatay'da 15 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi'nde hava yağışlı ve serin olacak. En yüksek sıcaklıklar, Ankara'da 10 derece, Konya'da 12 derece, Sivas'ta 8 derece, Kayseri'de 11 derece olacak.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi'nde hava yağışlı ve serin olacak. En yüksek sıcaklıklar, Samsun'da 10 derece, Trabzon'da 12 derece, Ordu'da 11 derece, Giresun'da 10 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava yağışlı ve serin olacak. En yüksek sıcaklıklar, Erzincan'da 5 derece, Erzurum'da 7 derece, Kars'ta 6 derece, Van'da 8 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava yağışlı ve serin olacak. En yüksek sıcaklıklar, Şanlıurfa'da 17 derece, Diyarbakır'da 15 derece, Gaziantep'te 16 derece, Mardin'de 14 derece olacak.

Hava Tahmininde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Yağışlı hava nedeniyle, yollarda kayma ve ulaşımda aksaklıklar yaşanabilir.
  • Yağışlı hava nedeniyle, hastalıkların yayılması riski artabilir.
14 Kasım Türkiye hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.