Eyyübiye Belediyesi için bir isim daha adaylığını açıkladı

Şanlıurfa’da, 2014-2019 yılları arası Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Abdulkerim Dörtkardeş, doğup büyüdüğü ve emek verdiği ilçenin belediyesi için AK Parti’den aday adayı oldu. Dörtkardeş, aday adaylık başvurusunu yaptı.

Eyyübiye Belediyesi için bir isim daha adaylığını açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’de 31 Mart’ta yapılacak belediye seçimleri için 9 Kasım’da başlayan adaylık başvuruları, 22 Kasım’a kadar uzatıldı. 

Belediye başkanlıklarına aday olmak isteyenler ise başvurularını yapmaya devam ediyor. 

AK Parti Şanlıurfa teşkilatında da seçim takvimi işlerken, Eyyübiye Belediye Başkanlığı için adaylar resmi başvurularını yapıyor.

Bu isimlerden biri de 2014-2019 yılları arası Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Abdulkerim Dörtkardeş.

AK Parti İl Başkanlığına giden Abdulkerim Dörtkardeş, Eyyübiye Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Sosyal medya hebasından paylaşımda bulunan Dörtkardeş, “Doğduğum, büyüdüğüm, üstümde emeği olan ve üstünde emeğim olan ilçem Eyyübiye için bugün AK Parti il başkanlığında belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. Rabbim, hayırlısı ile tamamına erdirmeyi nasip etsin” ifadelerinin kullandı.

 

ABDULKERİM DÖRTKARDEŞ KİMDİR?

1971 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen Abdülkerim Dörtkardeş, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. AK Parti’den Eyyübiye Merkez ilçesi belediye meclis üyeliği bir dönem yapan Dörtkardeş, TMMOB’o bağlı Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası yönetim kurul üyeliğinde de bulundu.

Şanlıurfa Vakfı’nda Vakıf Genel Saymanlığı, Katılımcı Sulama Yönetimi Geliştirme ve Güçlendirme Derneği’nde (SUDER) kurucu üyelik ve başkan yardımcılığı, GAP Tarımsal Kalkındırma Derneği (GAP TKD) yönetim kurulu üyeliği, Kentsel ve Kırsal Gelişme Vakfı (KKKV) yöneticilik, Tarımsal Enerji Ve Mekanizasyon Vakfı (TEMAV), Türkiye Enerji ve Gaz İşçileri Sendikasında (TES-İŞ); delege, disiplin kurulu başkanlığı ve baş temsilciliklerinde bulundu. Halep, Amman ve Washington’da çeşitli mesleki çalışmalara katıldı.

İngilizce ve Arapça dillerine hakim olan Dörtkardeş, Fransızca ve Kürtçe’yi de orta derecede biliyor. Evli ve 2 çocuk babası.

Eyyübiye Belediyesi için bir isim daha adaylığını açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.