15 Kasım Dünya hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 15 Kasım Çarşamba günü dünyanın büyük bir bölümünde güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak.

5

Hava sıcaklığı, Kuzey Amerika'nın güneydoğu kesimlerinde 25 dereceye, Avrupa'nın güney kesimlerinde 21 dereceye, Asya'nın güneydoğu kesimlerinde 23 dereceye, Afrika'nın kuzey kesimlerinde 22 dereceye, Güney Amerika'nın kuzey kesimlerinde 27 dereceye ulaşacak.

Gece saatlerinde ise hava sıcaklığı, Kuzey Amerika'nın kuzey kesimlerinde 5 dereceye, Avrupa'nın kuzey kesimlerinde 3 dereceye, Asya'nın kuzey kesimlerinde 4 dereceye, Afrika'nın güney kesimlerinde 15 dereceye, Güney Amerika'nın güney kesimlerinde 17 dereceye düşecek.

Rüzgarın, Kuzey Amerika'da kuzeybatı yönlerden, Avrupa'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Asya'da güney ve güneydoğu yönlerden, Afrika'da kuzeydoğu yönlerden, Güney Amerika'da kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İşte 15 Kasım Çarşamba günü bölge bölge hava durumu tahminleri:

Kuzey Amerika

Kuzey Amerika'nın güneydoğu kesimlerinde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 25 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Kuzey Amerika'nın kuzey kesimlerinde hava, parçalı bulutlu, yer yer yağmurlu olacak. Yağışların, Kanada'nın kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, en yüksek 5 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Avrupa

Avrupa'nın güney kesimlerinde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 21 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Avrupa'nın kuzey kesimlerinde hava, parçalı bulutlu, yer yer yağmurlu olacak. Yağışların, İskandinavya'da kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, en yüksek 3 dereceye ulaşacak.

Asya

Asya'nın güneydoğu kesimlerinde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 23 dereceye ulaşacak. Rüzgar, güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Asya'nın kuzey kesimlerinde hava, parçalı bulutlu, yer yer yağmurlu olacak. Yağışların, Sibirya'da kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, en yüksek 4 dereceye ulaşacak.

Afrika

Afrika'nın kuzey kesimlerinde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 22 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Afrika'nın güney kesimlerinde hava, parçalı bulutlu, yer yer yağmurlu olacak. Yağışların, Güney Afrika'da kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, en yüksek 15 dereceye ulaşacak.

Güney Amerika

Güney Amerika'nın kuzey kesimlerinde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 27 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Güney Amerika'nın güney kesimlerinde hava, parçalı bulutlu, yer yer yağmurlu olacak. Yağışların, Şili'de kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, en yüksek 17 dereceye ulaşacak.