AK Parti'nin adaylarını açıklayacağı tarih belli oldu

AK Parti'nin büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklayacağı tarih belli oldu.

5

AK Parti’nin, 2024 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını Aralık ayının ilk haftasında açıklayacağı konuşuluyor. Bu açıklama, yerel seçimlere az bir süre kala siyasi kulisleri hareketlendirdi.

AK Parti, 2024 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını Aralık ayının ilk haftasında açıklayacağını konuşuluyor. Bu açıklama, yerel seçimlere az bir süre kala siyasi kulisleri hareketlendirdi.

2024 yerel seçimleri, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Bu seçimlerde, büyükşehir belediye başkanlığı, il belediye başkanlığı, ilçe belediye başkanlığı ve köy muhtarlığı gibi görevler için seçimler yapılacak.

Seçimlere az bir süre kala siyasi partiler, aday belirleme çalışmalarını hızlandırmış durumda. AK Parti'nin yanı sıra CHP, İYİ Parti, MHP ve diğer siyasi partiler de aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor.

Seçimlerin sonuçları, Türkiye'nin siyasi geleceğini şekillendirmesi açısından önem taşıyor. Bu nedenle, seçimler öncesi siyasi kulisler hareketliliğini sürdürecek gibi görünüyor.