Urfalı türkücüye eski çalışanından ağır eleştiri: 40'ından sonra azanı…

Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, son dönemde şarkıcılığa geçiş yapmıştı. Önceki gün yeni şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrardan evlenmek istemeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Urfalı türkücüye eski çalışanından ağır eleştiri: 40'ından sonra azanı…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni şarkısı 'Üstadım' için kamera karşısına geçen oryantal Didem Kınalı, önceki gün Seyrantepe'de bulunan stüdyosuna gitti. Yeni şarkısının klip çekimini gerçekleştiren Kınalı, kırmızı derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı. Klip çekimi öncesi gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen sorulara cevap veren güzel şarkıcı, Yıldız Tilbe'nin kendisine uğurlu geldiğini ifade etti.

"İPİN UCUNU KAÇIRMIŞ BUNLAR!"

İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrardan evlenmek istedikleri hatırlatılan Kınalı, çarpıcı bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Yaşıtları torun tombalak seviyorlar ama ne fayda, onların durulacağı yok. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler. Ne diyeyim ben? Herkes yaşının olgunluğunu yaşamalı. Torunları yaşındaki kızlara da bakmasınlar bir zahmet. 5-10 yaş tamam diyoruz da, 40 yaş farkı nedir arkadaş, ayıp gerçekten! Ben hadi çok aşık oldum diyelim, anca kendimden 5-10 yaş büyük birisiyle birlikte olabilir. Ama bunlar ipin ucunu kaçırmış.”

 

 

 

Urfalı türkücüye eski çalışanından ağır eleştiri: 40'ından sonra azanı…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.