18 Kasım Türkiye hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 18 Kasım 2023 Çarşamba günü Türkiye'nin büyük bölümünde yağışlı hava hakim olacak. Yağışlar, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

5

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar, Antalya'da 24, Adana'da 22, Mersin'de 20 derece olacak.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar, İzmir'de 22, Aydın'da 20, Muğla'da 18 derece olacak.

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi'nin genelinde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar, İstanbul'da 16, Bursa'da 18, Edirne'de 14 derece olacak.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi'nin tamamında yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar, Trabzon'da 14, Samsun'da 12, Ordu'da 10 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi'nin güney ve doğu kesimlerinde yağmur ve sağanak, kuzey ve batı kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar, Ankara'da 12, Konya'da 10, Kayseri'de 8 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi'nin tamamında karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar, Erzurum'da 6, Kars'ta 4, Van'da 8 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tamamında yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar, Şanlıurfa'da 16, Gaziantep'te 14, Diyarbakır'da 12 derece olacak.

Hava durumuyla ilgili uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların bazı yerlerde kuvvetli olması ve sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabileceği uyarısında bulundu. Vatandaşların bu uyarıları dikkate alması ve tedbirli olması istendi.