18 Kasım Dünya hava durumu

Meteoroloji uzmanlarına göre, 18 Kasım 2023 Çarşamba günü dünya genelinde yağışlı ve serin bir hava hakim olacak. Yağışlar, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

18 Kasım Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Amerika

Kuzey Amerika'nın büyük bölümünde yağışlı hava hakim olacak. Yağışlar, özellikle doğu ve orta kesimlerde kuvvetli olacak. En yüksek sıcaklıklar, New York'ta 12, Washington DC'de 10, Chicago'da 8 derece olacak.

Güney Amerika

Güney Amerika'nın kuzey ve orta kesimlerinde yağışlı hava hakim olacak. Yağışlar, özellikle Amazon Havzası'nda kuvvetli olacak. En yüksek sıcaklıklar, Rio de Janeiro'da 22, Sao Paulo'da 20, Buenos Aires'te 18 derece olacak.

Avrupa

Avrupa'nın büyük bölümünde yağışlı hava hakim olacak. Yağışlar, özellikle kuzey ve batı kesimlerde kuvvetli olacak. En yüksek sıcaklıklar, Londra'da 14, Paris'te 12, Berlin'de 10 derece olacak.

Asya

Asya'nın büyük bölümünde yağışlı hava hakim olacak. Yağışlar, özellikle doğu ve güney kesimlerde kuvvetli olacak. En yüksek sıcaklıklar, Tokyo'da 16, Pekin'de 14, Delhi'de 12 derece olacak.

Afrika

Afrika'nın kuzey ve orta kesimlerinde yağışlı hava hakim olacak. Yağışlar, özellikle Sahra Çölü'nün güneyinde kuvvetli olacak. En yüksek sıcaklıklar, Kahire'de 24, Rabat'ta 22, Nairobi'de 20 derece olacak.

Okyanusya

Okyanusya'nın büyük bölümünde yağışlı hava hakim olacak. Yağışlar, özellikle Avustralya'nın doğu ve güney kesimlerinde kuvvetli olacak. En yüksek sıcaklıklar, Sidney'de 22, Melbourne'de 20, Brisbane'de 18 derece olacak.

Hava durumuyla ilgili uyarılar

Meteoroloji uzmanları, yağışların bazı yerlerde kuvvetli olması ve sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabileceği uyarısında bulundu. Vatandaşların bu uyarıları dikkate alması ve tedbirli olması istendi.

18 Kasım Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.