O otobüs firması Almanlara satıldı: Urfa'da biletlere indirim yaptı

Türkiye'nin en köklü otobüs firması Alman Flixmobiliy'e satıldı. Satış sonrası firma teknoloji ve girişimcilik ruhunu yerel deneyimle buluşturmak için yeni bir vizyon benimsedi. Bu kapsamda, bilet fiyatlarında da indirime gidildi.

O otobüs firması Almanlara satıldı: Urfa'da biletlere indirim yaptı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye'nin kara yolu taşımacılığının öncü firması, Kamil Koç, 2019 yılında Alman Flixmobility'e satıldı. Bu satış, Türkiye'de otobüs taşımacılığı sektöründe önemli bir dönüm noktası oldu.

Kamil Koç, Türkiye'nin en köklü otobüs firmalarından biri. Firma, 67 il, 271 ilçede ve 861 bilet satış noktası ile Türkiye'nin en geniş ulaşım ağına sahip. Firmanın bin 100 araçlık otobüs filosu, binlerce açlışanı bulunuyor.

Şirket 30 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alıyor. Ülkenin ilk otobüs firması olma özelliğini taşıyan Kamil Koç'un satışı piyasada büyük yankı uyandırmıştı.

TÜRKİYE GENELİ İNDİRİM

Alman Flixmobiliy'e satılan şirket bu süreçten sonra yenilikler yapmaya başladı. FlixBus bugün 35 ülkede 2.500’den fazla güzergâhı birbirine bağlayarak herkes için çevreci ve akıllı seyahat imkanı sunuyor. Son olarak Kamil Koç Türkiye genelinde biletlere indirim kampanyasını duyurdu.

Kampanya kapsamında yıl sonuna kadar salı günü düzenlenen seferlerde yüzde 15 indirim uygulanacak. Bahsi geçen indirim kapsamında örneğin 500 lira olan bilet 75 lira indirimle 425 liraya satılacak. Vatandaş bu tür kampanyaların sürekli yapılması gerektiğini düşünüyor.

O otobüs firması Almanlara satıldı: Urfa'da biletlere indirim yaptı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.