21 Kasım Dünya hava durumu

Meteoroloji uzmanlarına göre, 21 Kasım 2023 Çarşamba günü dünya genelinde güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Kuzey Amerika'da 26, Güney Amerika'da 28, Avrupa'da 24, Asya'da 22, Afrika'da 26 ve Okyanusya'da 24 derece olacak.

21 Kasım Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Amerika

Kuzey Amerika'nın tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, New York'ta 26, Washington DC'de 24, Chicago'da 22 derece olacak.

Güney Amerika

Güney Amerika'nın tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Rio de Janeiro'da 28, Sao Paulo'da 26, Buenos Aires'te 24 derece olacak.

Avrupa

Avrupa'nın tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Londra'da 24, Paris'te 22, Berlin'de 20 derece olacak.

Asya

Asya'nın tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Tokyo'da 26, Pekin'de 24, Delhi'de 22 derece olacak.

Afrika

Afrika'nın tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Kahire'de 26, Rabat'ta 24, Nairobi'de 22 derece olacak.

Okyanusya

Okyanusya'nın tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Sidney'de 24, Melbourne'de 22, Brisbane'de 20 derece olacak.

Hava durumuyla ilgili uyarılar

Meteoroloji uzmanları, hava durumuyla ilgili herhangi bir uyarı bulunmuyor.

21 Kasım Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.