Urfalı yazarın 5. kitabı çıktı

Araştırmacı - Yazar Muhammed Yusuf Akbaş 'in " Çiçekler Baharda Gelir " adlı beşinci kitabı, okuyucuyla buluştu. Akbaş, Şanlıurfa 6. Ulusal Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyecek.

Urfalı yazarın 5. kitabı çıktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araştırmacı - Yazar Muhammed Yusuf Akbaş 'in 182 sayfadan oluşan " Çiçekler Baharda Gelir " adlı kitabı, satışa çıktı.

Ayrıca Şanlıurfa 6. Ulusal Kitap Fuarı’nda okuyucusuyla buluşacak. Akbaş, yeni kitabı için 24 Kasım Cuma ve 26 Kasım Pazar günlerinde Şanlıurfa 6. Ulusal Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyecek. Fuar saat 10.00 ile 20.00 arası ziyarete açık.

Kitabın açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

Çiçekler baharda gelir. Çünkü baharın zikridir çiçekler. Önce bir tomurcuk dalların ucunda. Sonra birdenbire bir uyanış. Meyvelerin habercisidir çiçekler. Derelerde, tepelerde, ovalarda ve tarlaların satırlarında yeşerir çiçekler. Bu satırlardan kâinat kitabı okunur. Kâinatı okuma ile ahlak sistemi gelişir.
Fakat çiçekler baharda gelir. Çiçeklere zemin hazır etmek lâzım. Günümüz insanı birçok maddi ve manevi sorunla karşı karşıyadır. Tüm asırların toplam vahşetini bir defada kustuğu ve insanlık tarihinin en kanlı asrını bir türlü geride bırakamıyor. Güzel ahlak çiçekleri baharda, yeryüzünün tüm güzelliklerinin ortaya çıktığı zamanda gelir. Karanlık kara bir kışın ardından gelen aydınlık, güneşli, güzelliklerle dolu bir bahara çiçeklerle merhaba diyeceğiz. Barış, adalet ve güzelliklere merhaba diyeceğiz çiçeklerle.

Her türlü provokasyona, tahrike ve teröre karşı… Bu üçüncü yol, ‘küresel köy’ün bütün müminleri, mazlumları ve hakperest insanları tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Her şeye rağmen çiçekler baharda gelecek inşallah…

“Mükemmellik bir yolculuktur, Son durak değildir” 

“Ombudsmanlık” , “Müsbet Hareket” ve “Zenbilname” kitaplarından sonra Muhammed Yusuf Akbaş’ın yeni kitabı “Çiçekler Baharda Gelir”adıyla okuyucularıyla buluşuyor. Kitap, Türkiye’nin önde gelen kitap sitelerinde satışa sunuldu.  

https://www.kitapyurdu.com/kitap/cicekler-baharda-gelir/665544.html

Muhammed Yusuf Akbaş kimdir?

1975 Urfa doğumlu olan Akbaş, 1997 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliğini ve 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimini bitirip Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetiminde Yüksek Lisans yapmıştır. Aynı zamanda Adalet ve Elektrik - Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olup EMO’ya kayıtlıdır. 

Akbaş, Şanlıurfa’da değişik sivil toplumlarında görev aldı. Urfa çalışma grubu üyesi ve Şanlıurfa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olarak çalıştı. Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde, Türkiye’nin değişik yerlerinde Elektrik–Elektronik Mühendisi Teknik uzman Öğretmenlik ve yöneticilik yapıyor. DEDAŞ’ta A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olarak ta çalıştı. Yazıları Yeni Asya gazetesinde yayımlanmaya devam etmektedir. Türkiye Yazarlar Birliği ve Bediüzzaman Eğitim kültür sanat vakfı üyesi olup evli beş çocuk babasıdır.

Urfalı yazarın 5. kitabı çıktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.