Resulayn'da hayat normale döndü mü? İşte Vali Şıldak'ın raporu

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Barış Pınarı Harekatıyla terörden arındırılan Resulayn’da incelemelerde bulundu.

Resulayn'da hayat normale döndü mü? İşte Vali Şıldak'ın raporu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Yardımcısı Erinç Demir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte ilk olarak Meşrefe 49. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret eden Vali Şıldak, çalışmaları hakkında askeri yetkililerden bilgi aldı. Türkiye’nin güvenliğinin sağlanması için sınır ötesinde görev başındaki Mehmetçik’e teşekkür eden Vali Şıldak, “Ülkemizin ve bölgenin huzuru için fedakârca görev yapan kahramanlarımızla bir araya geldik. Üstün gayretleri ve fedakarlıkları için milletimiz adına her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Temaslarına Resulayn Tekstil Atölyesi, Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezinde devam eden Vali Şıldak, Koordinatör Vali Yardımcısı Abdülhamid Uyar’dan çalışmaları hakkında bilgi alarak bölge halkına sunulan hizmetlerin bölgede sağlanan huzurun bir göstergesi olduğunu kaydetti. Günlük yaşamın huzur içerisinde devam ettiğini görmenin memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekleyen Vali Şıldak, “Bölge halkı, açılan atölyeler ve merkezler sayesinde becerilerini geliştirme veya yeni beceriler kazanma şansı buluyorlar. 

Bu sayede de aile bütçelerine katkı sağlama imkânı elde ediyorlar. Uzun yıllar terör baskısı altında kalmış insanların artık yüzlerinin gülmesi, hayatlarının normale dönmesi harekatın en önemli kazanımlarından biridir” ifadelerini kullandı. 

Resulayn temaslarının ardından Ceylanpınar Gümrük Kapısında da incelemelerde bulunan Vali Şıldak, Kaymakam Emrah Uzun’dan gümrük geçişleri, personel durumu ve yeni idari bina inşaatı hakkında bilgi alarak bölgeden ayrıldı.

Resulayn'da hayat normale döndü mü? İşte Vali Şıldak'ın raporu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.