23 Kasım Türkiye hava durumu

23 Kasım 2023 Perşembe günü Türkiye'nin genelinde hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 12 ila 15 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

5

Ankara'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 12, en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

İstanbul'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 13, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak. Rüzgar, kuzeydoğu yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

İzmir'de hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 15, en düşük sıcaklık ise 12 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Antalya'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 16, en düşük sıcaklık ise 13 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı ve az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar 7 ila 12 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.


Erzurum'da hava parçalı ve az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 7, en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 13 ila 17 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.