23 Kasım Dünya hava durumu

23 Kasım 2023 Perşembe günü dünyanın genelinde hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 15 ila 25 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

23 Kasım Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Amerika'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 15 ila 25 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

ABD'nin doğu kıyısında hava parçalı ve az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar 15 ila 20 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

ABD'nin batı kıyısında hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 20 ila 25 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Kanada'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 10 ila 15 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Avrupa'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 10 ila 20 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

İngiltere'de hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 15 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

Fransa'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 18 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Almanya'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 17 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

Rusya'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 5 ila 10 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Asya'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 15 ila 30 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Çin'de hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Hindistan'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 30 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

Japonya'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 20 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Avustralya'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 20 ila 30 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Yeni Zelanda'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Afrika'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 25 ila 35 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Mısır'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 35 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Güney Afrika'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

23 Kasım Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.