Urfa’daki TikTok fenomenlerine kötü haber!

Sosyal medya fenomenlerine yönelik incelemelerin ardından Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), bu defa TikTok'ta canlı yayın açanları mercek altına aldı.

5

Dilan - Engin Polat davasının ardından son döneme sosyal medyada lüks yaşamlarını paylaşan fenomenler hakkında incelemeler yapılmaya başlanmıştı. Bu incelemelerde pek çok kişinin takipte olduğu isimler MASAK'ın merceğine takıldı. Kapsamlı ve uzun süreceği tahmin edilen bu incemeler hakkında merak edilenler devam ederken bu defa devlet gözünü TikTok'a çevirdi.

CANLI YAYIN AÇANLAR İÇİN İNCELEME BAŞLATILDIĞI ÖĞRENİLDİ!

Sosyal medyada lüks yaşamlarını paylaşan kişilerin yanı sıra MASAK tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bu defa sırada TikTok'un yer aldığı öğrenildi. Uzun bir süredir TikTok'ta yapılan paylaşımlar vatandaşlar tarafından da şikayet edilirken, özellikle de canlı yayında bağış yolu ile para toplayan kişiler sosyal medyada tepki çekti.

Pek çok isim hakkında gelen şikayetlerin artmasının ardından ise konuya MASAK el attı. TikTok'ta canlı yayın açan kişiler için inceleme başlatıldığı öğrenilmiş oldu.

KAYNAK: HABER ANKARA