Şanlıurfa’da kaç okul servisi denetlendi? Ceza yağdı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, eğitim öğretim yılı başlangıcından bugüne kadar okul servislerine yönelik yapılan denetimlerde bin 82 okul servisi ve şoförü denetlendi. 228 okul servisine idari para cezası uygulanırken, 93 okul servisi ise yönetmeliğe aykırılık nedeniyle trafikten men edildi.

Şanlıurfa’da kaç okul servisi denetlendi? Ceza yağdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcından günümüze kadar okul servislerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde, 1082 okul servisi ve şoförü denetlendi. 228 okul servisine idari para cezası uygulanırken, 93 okul servisi ise yönetmeliğe aykırılık nedeniyle trafikten men edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, okul çağındaki çocukların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla okul servisi denetimlerini kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

Denetimler kapsamında, okul servislerinin yasal şartlara uygunluğu, sürücülerin mesleki yeterlilik belgeleri, araç içi düzen ve öğrenci güvenliği gibi hususlar kontrol edildi.

Emniyet Müdürlüğü, okul servisi sürücülerini denetlemelere özen göstermeye ve kurallara uymaya davet etti.

 

Şanlıurfa’da kaç okul servisi denetlendi? Ceza yağdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.