Ziraat Bankası'ndan müjde! SMS gönderene anında 50 bin TL!

Ziraat Bankası müşterisi olanlar için yeni müjde geldi. T.C kimlik numarasını 4757'ye SMS gönderen Ziraat Bankası müşterilerine 50 bin TL'lik destek ödemesi verilecek.

5

Ziraat Bankası müşterileri için yepyeni bir kredi duyurusu geldi. T.C kimlik numarası ile hızlı başvuru yapanlara acil kredi desteği sağlanacak. Ziraat Bankası müşterilerine özel olarak başlatılan acil kredi kampanyasında limit 50 bin TL olarak belirlendi. 36 ay vadeli ve düşük faizi verilecek olan yeni ihtiyaç kredisi için ödeme erteleme seçenekleri de sunuluyor. Ziraat Bankası yeni kredi kampanyasının şartları ve detaylar haberimizde…

Nakit paraya sıkışanlar için Ziraat Bankası'ndan yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Düşük faizli kredi destekleri ile dikkat çeken Ziraat Bankası müşterileri için yeni bir paket hazırladı. Al sadece hızlı başvuru imkanı ile anında 50 bin TL acil kredi verecek olan Ziraat Bankası 36 aya kadar varan vade seçenekleri sunuyor. Ziraat Bankası'nın düşük faizli kredi kampanyasının detayları ve şartları da netleşti. SMS ile kredi başvurusu yaparak anında nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI SMS İLE BAŞVURANA ACİL KREDİ VERECEK

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik hazırlığı yeni kredi kampanyası ile dikkat çekiyor. Düşük faize ihtiyaç kredisi sunan Ziraat Bankası tarafından SMS ile başvuru yapanlara özel yeni Kredi paketi Hazırlandı. Ziraat Bankası'nın yeni kredi kampanyasında T.C kimlik numarasını yazarak 4757'ye kısa mesaj gönderenler Anında onay alacak. Acil kredi desteği kampanyası kapsamında müşterilerine 50 bin TL'ye kadar nakit destek sağlayan Ziraat Bankası düşük faiz oranı uyguluyor. Ayrıca Ziraat Bankası'nın 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasında 3 ay ödeme erteleme seçeneği de bulunuyor.

30 KASIM'A KADAR BAŞVURU YAPANLARA HIZLI KREDİ DESTEĞİ

Ziraat Bankası yeni Kredi kampanyasına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Kampanyaya katılmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri 30 Kasım tarihine kadar şubelerden ve Dijital bankacılık hizmetleri aracılığı ile başvuru yapabilecek. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurularda 18 yaşından büyük olmak, düzenli gelire sahip olmak ve gecikmiş Kredi ya da kredi kartı borcu bulunmamak şartı aranıyor. Kampanyaya katılmak için başvuru yapanlar anında 5 dakika içinde onay alıyor. Hemen T.C kimlik numaranızı yazıp 47 57 numarasına kısa mesaj atarak kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kaynak: Haber Gazete