Türkiye 24 Kasım hava durumu

Türkiye'de 24 Kasım 2023 günü hava parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 16 derece, en düşük 8 derece olacak.

5

Bölgelere Göre Hava Durumu

Marmara Bölgesi: Bölgenin geneli parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 15 derece, en düşük 5 derece olacak.

Ege Bölgesi: Bölgenin kuzey ve batısında yer alan illerde parçalı bulutlu, güney ve doğusunda yer alan illerde ise az bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 20 derece, en düşük 6 derece olacak.

Akdeniz Bölgesi: Bölgenin geneli parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 22 derece, en düşük 8 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi: Bölgenin geneli parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 12 derece, en düşük 2 derece olacak.

Karadeniz Bölgesi: Bölgenin batısında yer alan illerde parçalı bulutlu, doğusunda yer alan illerde ise az bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 14 derece, en düşük 5 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi: Bölgenin geneli parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 16 derece, en düşük 2 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Bölgenin geneli parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 18 derece, en düşük 8 derece olacak.

Rüzgar Durumu

Türkiye'de 24 Kasım günü rüzgar genellikle kuzeydoğudan 10-15 km/sa hızında esecek.

Nem Durumu

Türkiye'de 24 Kasım günü nem oranı genellikle %60-80 arasında değişecek.

Güneşlenme Süresi

Türkiye'de 24 Kasım günü güneşlenme süresi ortalama 7-8 saat olacak.

Yağış Olasılığı

Türkiye'de 24 Kasım günü yağış beklenmiyor.

Uyarıları

Sabah ve gece saatlerinde serin ve rüzgarlı hava bekleniyor.Yağmurla birlikte oluşabilecek ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.