Urfalılar bu uyarıyı dikkate alın! Hayatınızı tehlikeye atmayın

Aydın, Rize ve Ankara'daki KYK yurtlarında meydana gelen asansör kazaları, Şanlıurfa'daki asansörleri de gündeme getirdi. Uzmanlar, asansör bakımının ayda bir yapılması gerektiğini ve bakımları yapan firmaların çok iyi seçilmesi gerektiğini belirtiyor.

Urfalılar bu uyarıyı dikkate alın! Hayatınızı tehlikeye atmayın

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın'da bir öğrencinin hayatını kaybetmesi, Rize ve Ankara’da ise öğrencilerin yaralanmasına neden olan KYK yurtlarındaki asansör kazaları sonrası Şanlıurfa’da dikkatler asansörlere çekildi. Asansör bakımını yapan firmanın çok iyi seçilmesi ve ayda bir mutlaka bakımların yapılası gerektiğine dikkat çekildi.

İşin uzmanları, “Bakımlar ayda bir yapılmalı. Firmalar çok iyi seçilmeli. Fiyat ucuz diye hayatınızı tehlikeye atmayın” uyarısında bulundu.

TECRÜBELİ VE GÜVENİLİR FİRMALAR TERCİH EDİLMELİ

Asansör firması seçerken tecrübeli ve güvenilir firmaların tercih edilmesi önemli. Tecrübeli firmalar, asansörlerin bakımını ve kontrollerini en iyi şekilde yapabiliyor. Güvenilir firmalar ise asansörlerin güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri alıyor.

ASANSÖR BAKIMININ AYDA BİR YAPILMASI GEREKİYOR

Asansör bakımının ayda bir yapılması gerekiyor. Bu bakımlar için ödenecek ücretler, firmadan firmaya farklılık gösterebiliyor. Ancak, fiyat ucuz diye dikkat edilmemesi gerekiyor. Tecrübeli ve güvenilir firmalar, asansörlerin güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri alıyor. Bu nedenle, bakım ücreti yüksek olsa bile bu firmaları tercih etmek daha doğru olacaktır.

 

 

 

Urfalılar bu uyarıyı dikkate alın! Hayatınızı tehlikeye atmayın

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.