Cübbeli yine skandalla gündemde: Geçici nikahlı kadınlar...

İsmailağa Cemaatinden Saadettin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkında şok edici iddialarda bulundu. Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet Hocanın fuhuş yaptığını öne sürerek şok etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Cübbeli yine skandalla gündemde: Geçici nikahlı kadınlar...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmailağa Cemaatinin kurucusu Mahmut Efendi’nin yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu ve aynı cemaatte mensup Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü arasındaki tartışmalar devam ediyor 

Sık sık karşıya gelen ikili arasında bu sefer skandal iddialar ortaya atıldı.

Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet’in fuhuş yaptığını öne sürerek geçici nikah diye bir şey uydurduğunu ve bunu kullanarak kadınlarla beraber olduğunu ifade etti.

Bugüne kadar birçok kadınla bunları yaptığını belirten Ustaosmanoğlu, "Resimler gösteriliyor kendisinin. Kendisi de çıplak o da çıplak. Diyor ki ‘bu benim geçici nikahlı Özbek eşim.’ Müslümanlara sesleniyorum, biz ehlisünnet miyiz, şia mıyız? Bunu nereden çıkardığını soran bir hocaya bir ayet okuyor. Bu ayetten yola çıkarak geçici nikah diye bir şey uydurmuş.” dedi. 

TUNUS’TAN FAS’TAN GELEN KADINLAR

Cübbeli Ahmet’in kapısına gittiğinde her şeyi kendisine anlattığını belirten Ustaosmanoğlu, “kapısına gittiğimde bana şunu dedi 'Fas'tan Tunus'ta kadınlar geliyor. Ben bunlarla nikahlanıyorum sonra gidiyorlar, geri gelmeyince boşuyorum.' Mahkemeden 'Benim geçici nikahlı karımdır' dediği kadın fuhuş evinde yakalanıyor. Bunun hesabını kim verecek?" ifadelerini kullandı.

Cübbeli yine skandalla gündemde: Geçici nikahlı kadınlar...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.