Çok sayıda konut ve iş yeri! TOKİ Şanlıurfa’da satışa çıkardı

TOKİ aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 32 ilde çok sayıda konut ve iş yerini açık artırma ile satışa sunuyor. Şanlıurfa’da satılacak yerler yatırımcılar için de büyük fırsatlar sunuyor. İşte Şanlıurfa'da açık artırma tarihi ve satılacak yerler…

Çok sayıda konut ve iş yeri! TOKİ Şanlıurfa’da satışa çıkardı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şanlıurfa dahil 32 ilde 169 konut ile 192 iş yerini 13-14 Aralık tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacağını duyurdu. 

Konutlar için açık artırma satış yöntemi 13 Aralık Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık Perşembe günlerinde saat 10.30'da yapılacak. Alıcılar konutlara, yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile iş yerlerine ise yüzde 25 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek.

Şanlıurfa’da satılacak yerler yatırımcılar için de büyük fırsatlar sunuyor. İşte açık artırma tarihi ve satılacak yerler…

Akçakale’de Atatürk Mahallesinde zemin katta 86 metrekarelik 2+1 konut 1 milyon 008 bin TL ile satılacak. Daire yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile hemen teslim edilecek. 

Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinden Eyyübiye’de ise 35 iş yeri satılacak. 

Eyyübiye, Yenice, İkizce ve Akçamescit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki iş yerlerinin bodrum katta olanlarının fiyatları 280 bin TL’den başlıyor. İş yerlerinin en yüksek fiyatı ise 3 milyon 982 bin TL. 

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Çok sayıda konut ve iş yeri! TOKİ Şanlıurfa’da satışa çıkardı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.