Ali İhsan Yavuz temayül açıklamalarını ti’ye aldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Odatv'nin dün yapılan temayül yoklamalarına ilişkin geçtiği haberi, "tıklanmayı artırma uğruna bu kadar da yalandan medet umulmaz ki ama" ifadelerini kullanarak eleştirdi.

Ali İhsan Yavuz temayül açıklamalarını ti’ye aldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti'de dün tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklamasının sonucu, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere AK Parti'den çıkacak belediye başkan adaylarının belirlenmesinde önemli kriterlerden biri. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, temayül yoklamasına ilişkin Odatv'nin yaptığı  haberi "Manipülasyonda zirve nokta" olarak değerlendirdi. 

Odatv tarafından yapılan "Temayül yoklamaları: Hangi ilde kimin ismi var… AKP’liler bugün merakla Odatv okuyacak…" başlıklı haberde, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu bazı illerde belediye başkanlığı adaylıkları için temayül yoklamasında öne çıkan isimlerin belli olduğu iddia edildi. 

YAVUZ: GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN?

Yavuz, Odatv'nin söz konusu haberinin temayül yoklamasının başlamasından kısa süre sonra yapılmasına dikkat çekerek, haberi şöyle eleştirdi:

“MANİPÜLASYONDA ZİRVE NOKTA... Daha Temayül Yoklamasının ilk saatlerinde, Temayül Yoklamasından çıkacak sonucu bilmişler (!) Tıklanmayı artırma uğruna bu kadar da yalandan medet umulmaz ki ama. Güler misin ağlar mısın? Vay halimize!”.

Ali İhsan Yavuz temayül açıklamalarını ti’ye aldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.