Türkiye'de 28 Kasım hava durumu

Türkiye'de 28 Kasım 2023 tarihinde hava durumu, kuzeyden gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle yağışlı ve soğuk olacak. Ülkenin büyük bir bölümünde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında olması bekleniyor.

Türkiye'de 28 Kasım hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey ve İç Anadolu Bölgeleri

Kuzey ve İç Anadolu Bölgelerinde hava durumu, yağışlı ve soğuk olacak. Bölgenin büyük bölümünde kar yağışı bekleniyor. Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan gibi illerde kar yağışı ve buzlanma bekleniyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığının yer yer 20 santimetreyi aşması bekleniyor.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesinde hava durumu, yağışlı ve soğuk olacak. Bölgenin tamamında yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde kar yağışı bekleniyor. Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin gibi illerde yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığının yer yer 10 santimetreyi aşması bekleniyor.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesinde hava durumu, yağışlı ve soğuk olacak. Bölgenin kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde ise karla karışık yağmur bekleniyor. İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli gibi illerde yağmur bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesinde hava durumu, parçalı bulutlu ve yer yer yağmurlu olacak. Bölgenin kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde ise sağanak yağmur bekleniyor. Antalya, Mersin, Adana, Hatay, Isparta, Burdur, Antalya, Karaman gibi illerde yağmur bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sağanak yağmur bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hava durumu, parçalı bulutlu ve yer yer yağmurlu olacak. Bölgenin tamamında yağmur bekleniyor. Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Adıyaman gibi illerde yağmur bekleniyor.

Türkiye'de 28 Kasım hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.