28 Kasım Dünya hava durumu

Dünyanın büyük bir bölümünde 28 Kasım 2023 tarihinde hava durumu soğuk ve yağışlı olacak. Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Güney Amerika'nın bazı bölgelerinde kar yağışı bekleniyor.

28 Kasım Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Amerika

Kuzey Amerika'da hava durumu, kuzeyden gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle soğuk ve yağışlı olacak. Kanada'nın büyük bir bölümünde kar yağışı bekleniyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeydoğusunda da kar yağışı ve fırtına bekleniyor.

Avrupa

Avrupa'da hava durumu, kuzeyden gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle soğuk ve yağışlı olacak. İskandinavya, Baltık ülkeleri ve Avrupa'nın kuzeydoğusunda kar yağışı bekleniyor. Fransa, Almanya ve İngiltere'de de kar yağışı ve fırtına bekleniyor.

Asya

Asya'da hava durumu, kuzeyden gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle soğuk ve yağışlı olacak. Rusya'nın büyük bir bölümünde kar yağışı bekleniyor. Çin'in kuzeyinde ve Japonya'da da kar yağışı ve fırtına bekleniyor.

Güney Amerika

Güney Amerika'da hava durumu, kuzeyden gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle soğuk ve yağışlı olacak. Arjantin'in kuzeyinde ve Şili'nin güneyinde kar yağışı bekleniyor.


Öneriler

Soğuk hava dalgasının etkisiyle hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında olması nedeniyle, vatandaşları soğuk havaya karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Vatandaşların, dışarı çıkarken sıcak giyinmeleri, özellikle yaşlı, çocuk ve kronik hastalığı olan kişilerin soğuk havaya karşı daha dikkatli olmaları tavsiye edildi.

28 Kasım Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.