Türkiye’nin konuştuğu saadet zinciri ‘tamamen duygusal’ değilmiş

Günlerdir Türkiye’nin gündeminden düşmeyen dolandırıcılık olayında bankacı Seçil Erzan’ın arkadaşı olan doktor Evrim Pınar Güzel’in ‘aşk’ iddiası ortalığı karıştırdı. Erzan'ın bankanın üst düzey yöneticilerinden biriyle duygusal ilişkisi olduğu öne sürüldü.

Türkiye’nin konuştuğu saadet zinciri ‘tamamen duygusal’ değilmiş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Terim Fonu olarak bilinen ve birçok ünlü futbolcunun dolandırıldığı davaya ilişkin detaylar bir bir ortaya çıkıyor.

Olayda suçlanan Seçil Erzan’a ilişkin aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Milliyet’te yer alan habere göre, Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın çalıştığı Denizbank’ın üst düzey yöneticilerinden biri ile aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı.

‘Özel fon’ dolandırıcılığının mağdurlarından birinin bu iddiası gündem oldu.

Mağdur, ifadesinde Erzan tutuklandıktan sonra Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e, O.Ö.’nün mal varlığının araştırılmasını istediğine dair bir e-posta gönderdiğini iddia etti.

2014 yılından beri hem arkadaşı hem de doktoru olan Evrim Pınar Güzel, iddianamede bulunan ifadesinde gündem olacak iddialarda bulundu.

Güzel, 11 Nisan’da Seçil Erzan’ın tutuklandığı haberini aldığını belirterek “Bir gün sonra Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e, Seçil Erzan’ın bahse konu olayların yaşandığı tarihlerde, Denizbank’ın üst düzey yöneticilerinden olan O.Ö. ile aralarındaki duygusal ilişkisi hakkında mail attım. O.Ö. hakkında mal varlığı araştırması yapılmasını istediğim hususlarında mail attım” şeklinde konuştu.

 

“ARKADAŞIMDI, GÜVENDİM”
Davada mağdurlar arasında olan Erzan’ın arkadaşı Dermatolog Evrim Pınar Güzel de ifadesinde Erzan’ın bugüne kadar gündeme gelmeyen bir ilişkisinden bahsetti.

Güzel, ifadesinde şu ifadeleri kullandı:

Seçil Erzan dönem dönem beraber tatile gittiğim, özel anlarımda yanımda olan bir arkadaşımdı, bu sebeple ben kendisine çok güveniyordum. 21 Aralık 2022’de Erzan’dan ısrarla hesap özetimin olduğu bir evrak istedim. Erzan bana Denizbank kaşesinin ve kendi ıslak imzasının bulunduğu üzerinde toplam yatırmış olduğum tutarı gösterir bir evrak verdi.

640 bin dolar kadar para çekmek istedim ancak Erzan bana dört taksit şeklinde çekebileceğim bir ödeme yöntemini yazdığı ıslak imzalı evrak verdi. Ancak herhangi bir para alamadım.

216 YILA KADAR HAPİS TALEBİ 

Hazırlanan iddianamede şüpheli Seçil Erzan’ın ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘özel belgede sahtecilik’ suçlarından toplamda 66 yıldan 216 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Diğer 6 şüphelinin ise 3 yıl ile 65 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.

Türkiye’nin konuştuğu saadet zinciri ‘tamamen duygusal’ değilmiş

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.