Alışverişinizi o güne bırakmayın: Zincir marketlere giden eli boş dönecek!

Zincir marketlerin pazar günleri kapalı olması uzun bir süredir tartışma konusu. Bu konu son olarak İTO Perakende Meslek Komitesi'nin düzenlediği çalıştaya katılan tüm firmalar marketlerin pazar günü kapanması yönünde oy kullandı. Peki, zincir marketler pazar günü kapatılacak mı?

Alışverişinizi o güne bırakmayın: Zincir marketlere giden eli boş dönecek!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuajans.com'da yer alan habere göre;İstanbul'da ki zincir marketlerin hepsinin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılacak olan oylamada 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' hakkında oylama yapılmaya karar verilmişti. Verilen bu karar sonucu oylama yapıldı.

İstanbul Ticaret Odası Perakende Meslek Komitesi için son çalıştayında küçük esnaf için nefes aldıracak konuyu komitede konuşuldu. Komite üyeleri de hafta sonu pazar günleri için zincir marketlerin kapalı olması yönünde mutabık kaldı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası da (TESK) söz konusu olan uygulamanın devreye alınabilmesi ve küçük esnafa destek olması açısından desteklenmesi bekleniyor. Peki marketler pazar günü kapalı olucak mı? Süreç artık yasalaşıyor mu? TESK Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çekmekte olan bu açıklamalarda bulundu.

PAZAR GÜNÜ ZİNCİR MARKETLER KAPALI OLACAK MI?

Marketlerin isteği üzerine pazar günü kapatılması düşünülen ve uzun zamandır tartışılmaya devam eden başlıklar içerisinde de yer almaya devam etmektedir. TESK, bu düşünülen uygulamayı devreye alarak küçük esnafa da destek olması için bu konuda desteklemeye devam ediyor.

SİZCE PAZAR GÜNLERİ KAPANMALI MI?

Zincir marketler için oylama yapıldı. Sizce pazar günleri kapanmalı mı?

 

Alışverişinizi o güne bırakmayın: Zincir marketlere giden eli boş dönecek!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.