Şanlıurfa’da da görev yapan Tayyargil’e şok! Fenomen çift hakkında soruşturma başlatıldı

Bir dönem Şanlıurfa’da da hastanede görev yapan Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz, sosyal medyada lüks yaşantılarıyla dikkat çekiyordu. Kara para aklama iddiasıyla gündemden düşmeyen çok sayıda fenomenle ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, Özlem Öz ile Tayyar Öz hakkında da savcılığın soruşturma başlattığı öğrenildi.

Şanlıurfa’da da görev yapan Tayyargil’e şok! Fenomen çift hakkında soruşturma başlatıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın kara para aklama iddiasıyla tutuklanıp cezaevine girmesinden sonra gözler bazı fenomenlere çevrilmişti. Çünkü onların da mal varlıkları incelenmeye başlandı. ‘Tayyargil’ de o fenomenlerden… 

Paris’ten Bali’den bazen yurt içinden bazen dışından farklı mekanlardan videolar çekip lüks yaşantılarını takipçileriyle paylaşan, Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında savcılığın soruşturma başlattığı öğrenildi.

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, ‘Kara para işinde soruşturma derinleşiyor’ başlıklı yazısında ‘Tayyargil’in mercek altında olduğunu vurgulamıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ağırel, savcılığın soruşturma başlattığı ifade etti. Ağırel, “Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında bir inceleme başlamıştı, inceleme soruşturmaya dönüştü ve Savcılık haklarında soruşturma başlattı. Dosyaya erişim engeli konuldu” ifadelerini kullandı.

ÖZLEM LİNA ÖZ KİMDİR?

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamladı. Eğitimini tamamlandıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştirdi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor.

2021 yılında büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve şimdilerde 2.5 milyon takipçisi olan Özlem Öz, Dilan Polat'ı taklit ettiği yönünde eleştiriler almasıyla gündeme gelmişti.


TAYYAR TAYLAN ÖZ KİMDİR?

Dr. Tayyar Taylan Öz 1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamlayan Öz, Lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde Tamamladı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandı. TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünü kazandı. 5 yıl sonra Ortopedi ve travmatoloji uzmanı ünvanını aldı. Mecburi görevini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesinde yaptı.

Şanlıurfa’da da görev yapan Tayyargil’e şok! Fenomen çift hakkında soruşturma başlatıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.