Urfa’daki konut fiyatları belli oldu: TOKİ yüzde 25 peşinat 72 taksitle satacak!

TOKİ Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 32 ilde konut satışı başvuruları almaya başladı. İl il evlerin fiyat listesi de açıklandı. İşte detaylar…

Urfa’daki konut fiyatları belli oldu: TOKİ yüzde 25 peşinat 72 taksitle satacak!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOKİ Emlak Müzayede Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 32 ilde uygun fiyata, taksitli konut satışı yapılacağı açıklandı. Açıklamada, konut satışlarının 13 Aralık 2023 Çarşamba günü yapılacağına yer verildi.

Açıklamanın devamında "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın gayrimenkulleri, Emlak Yönetim  Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. tarafından düzenlenecek Açık Artırma  toplantılarında alınacak tekliflerin İdare tarafından değerlendirilmesi yöntemiyle satışa sunulmuştur" ifadeleri yer verildi.

KAÇ TAKSİT

Yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan para 72 ay vade ile TOKİ'ye ödenecek. 800 bin liraya alınacak bir konut için vatandaşlar 200 bin lira peşinat ödemesi yapacak ve kalan 600 bin lirayı ayda 8 bin 333 TL taksitle ödeyecek.

BAŞVURU

Açıklamada başvuru yapacak kişilerin müracaat yerleri ile ilgili şu ifadelere yer verildi: "Açık Artırmaya katılacak gerçek veya tüzel kişiler, T. Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin tüm şubelerine katılım teminatı yatıracaklardır. Satın alınmak istenilen taşınmaz adedi kadar teminat yatırılması gerekmektedir"

İŞTE URFA’DAKİ FİYAT LİSTESİ

 

Diğer bilgiler ve fiyat listesi için tıklayınız…

 

 

Urfa’daki konut fiyatları belli oldu: TOKİ yüzde 25 peşinat 72 taksitle satacak!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.