Urfa’daki araç sahipleri bu uyarı size: 300 TL’den kaçarken 40 bin TL’nizden olmayın!

Kış aylarında araçların motor kısmındaki donmaların önlenmesi için antifriz kullanımı büyük önem taşıyor. Ancak, bazı sürücüler 300 TL'lik antifriz masrafından kaçınmak için antifriz kullanmayı tercih etmiyor. Bu durum, sürücüleri çok daha büyük bir masrafla karşı karşıya bırakabiliyor.

5

Araçların kışın motor kısmında donmaların meydana gelmemesi için antifriz kullanılması gerekiyor. 300 TL'lik antifriz masrafından kaçan sürücüler, 40 bin ila 80 bin liralık çeşitli motor arızalarıyla karşılaşabiliyor.

Araçların kışın motor kısmında donmaların meydana gelmemesi için antifriz kullanılması gerekiyor. Antifriz, motor suyunun donma noktasını düşürerek motorun donmasını önlüyor. Antifriz kullanmayan araçlarda motor donması meydana geldiğinde, motorda ciddi hasarlar meydana gelebiliyor. Bu hasarların giderilmesi için ise 40 bin ila 80 bin lira arasında bir masraf gerekiyor.

USTALARDAN UYARI!

Soğuk havaların etkisiyle araçların motor kısmındaki donmaların önlenmesi için 300 liralık antifrizi almaktan kaçınan sürücülere sanayi ustalarından, “80 bin liralık fatura ile karşılaşabilirsiniz” diye uyarı geldi.