Şanlıurfa'da aranan şahıslara büyük operasyon: 44 kişi yakalandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelinde başlatılan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında, kent genelinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, aralarında adam öldürme, hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama, cinsel suç, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, görevi yaptırmamak için direnme, taksirle ölüme neden olma gibi suçlardan aranan 44 şahıs yakalandı.

5

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelinde başlatılan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında, kent genelinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, kent merkezi ve ilçelerinde bulunan 61 adrese 48 ekip ve 142 personel katıldı.

 Yapılan aramalarda, aralarında adam öldürme, hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama, cinsel suç, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, görevi yaptırmamak için direnme, taksirle ölüme neden olma gibi suçlardan aranan 44 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslardan 18'i hükümlü, 26'sı ise yakalama emri ile aranmaktaydı.

 Yakalanan şahıslar arasında 20 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 3, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 3, 5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 3 ve 2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 35 şahıs bulunuyordu.

Yakalanan şahıslar arasında, adam öldürme suçundan 3, hırsızlık suçundan 10, dolandırıcılık suçundan 2, yaralama suçundan 10, cinsel suçlardan 2, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 1, görevi yaptırmamak için direnme suçundan 1, taksirle ölüme neden olma suçundan 1 ve diğer suçlardan 14 şahıs yer aldı.

Operasyonda ayrıca, 1 kalaşnikof marka tüfek, 1 şarjör ve 25 adet 7.62 çapında fişek ele geçirildi.