5 Aralık Türkiye hava durumu: yağışlar devam ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin büyük bölümünde 5 Aralık Salı günü hava parçalı bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde yağmurlu geçecek.

5 Aralık Türkiye hava durumu: yağışlar devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yağışların, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Gece en düşük sıcaklık 7-12 derece, gündüz en yüksek sıcaklık ise 12-22 derece olacak.

Rüzgarın, genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Hava Durumu Detayları

Marmara

  • Parçalı bulutlu, doğusu yağmurlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlı, 8-12 derece, kuzey ve batısında 12-16 derece, güney ve doğusunda 10-14 derece.

Ege

  • Parçalı bulutlu, yağmurlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlı, 10-14 derece, kuzeyinde 14-18 derece.

Akdeniz

  • Parçalı bulutlu, yağmurlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlı, 12-16 derece, batı kesimlerinde 16-20 derece.

İç Anadolu

  • Parçalı bulutlu, güney ve doğusu yağmurlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlı, 7-12 derece, kuzeyinde 12-16 derece.

Karadeniz

  • Parçalı bulutlu, iç kesimleri yağmurlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlı, 8-12 derece, iç kesimlerinde 5-8 derece.

Doğu Anadolu

  • Parçalı bulutlu, kuzeyi ve doğusu yağmurlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlı, 5-10 derece, kuzeydoğusunda 2-5 derece.

Güneydoğu Anadolu

  • Parçalı bulutlu, kuzeyi ve doğusu yağmurlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlı, 10-14 derece, kuzeyinde 14-18 derece.

Uyarılar

  • Yağışların, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
5 Aralık Türkiye hava durumu: yağışlar devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.