Ulaştırma Bakanı Urfa milletvekillerini kabul etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ başkanlığında bazı AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve belediye başkanlarını kabul etti. Peki görüşmede hangi konular ele alındı?

Ulaştırma Bakanı Urfa milletvekillerini kabul etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bugün Şanlıurfalı vekilleri ağırladı.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmeye, TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ başkanlığında AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, Abdurrahim Dusak, İbrahim Eyyüpoğlu, Hikmet Başak, Faruk Pınarbaşı’nın yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam katıldı.

Görüşmede Şanlıurfa'da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, ziyarete ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında Şanlıurfa vekilleri olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, başta kentimize gerçekleşen uçuşlar olmak üzere ulaşım alanındaki beklentilerimizi dile getirdik. Çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmemizde Şanlıurfa-İzmir uçak seferlerinin başlatılması, Şanlıurfa-Gaziantep hızlı tren hattının hayata geçirilmesi, Şanlıurfa-Birecik yolunun duble yola çevrilmesi, Viranşehir çevre yolunun tamamlanması, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ile Suruç arasındaki yolun yapımımın hızlandırılması ve Gıda OSB'nin giriş-çıkış sorunların çözülmesi başta olmak üzere halkımızın beklentilerini Sayın Bakan Uraloğlu’na aktardık. Bizleri ilgiyle dinleyen Sayın Uraloğlu liderliğindeki Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kadrolarının #TürkiyeYüzyılı’nda ulaştırma alanında yeni çığırlar açacağına inanıyoruz”.

Ulaştırma Bakanı Urfa milletvekillerini kabul etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.