7 Aralık Dünya hava durumu

Dünya genelinde hava durumu, 7 Aralık 2023 Perşembe günü parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması bekleniyor.

7 Aralık Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıcaklıklar Düşüş Yaşayacak

Hava sıcaklıkları, 7 Aralık Perşembe günü düşüş yaşayacak. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık 12-22 derece arasında olacak. Gece en düşük sıcaklık ise 7-15 derece arasında olacak.

Rüzgar Hızı Kuvvetli Olacak

Rüzgarın, 7 Aralık Perşembe günü kuzey yönden orta kuvvette esmesi bekleniyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetlenmesi ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Sabah ve Akşam Saatlerinde Sis Oluşacak

Sabah ve akşam saatlerinde sis oluşması bekleniyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi azalabilir.

Trafikte Dikkatli Olmalı

Sabah ve akşam saatlerinde sis nedeniyle görüş mesafesinin azalabileceğinden, trafikte dikkatli olunması gerekiyor. Ayrıca, sağanak yağışların da beklendiğinden, sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması tavsiye ediliyor.

Kuzey Amerika'da Sağanak Yağışlar Bekleniyor

Kuzey Amerika'da hava durumu, 7 Aralık Perşembe günü parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması bekleniyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, New York, Boston, Chicago ve Washington D.C. gibi büyük şehirlerde sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması ve ulaşımda aksamalara neden olması bekleniyor.

Kanada'da, Toronto, Montreal ve Vancouver gibi büyük şehirlerde sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması ve sel riskini artırması bekleniyor.

Güney Amerika'da Sıcaklıklar Artacak

Güney Amerika'da hava durumu, 7 Aralık Perşembe günü parçalı bulutlu ve sıcak geçecek. Sıcaklıkların, gün içerisinde 25-35 derece arasında olması bekleniyor.

Brezilya'da, Rio de Janeiro, Sao Paulo ve Brasilia gibi büyük şehirlerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak. Sıcaklıkların, akşam saatlerinde etkisini artırması ve nem oranının yükselmesi bekleniyor.

Arjantin'de, Buenos Aires, Cordoba ve Rosario gibi büyük şehirlerde sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkacak. Sıcaklıkların, akşam saatlerinde etkisini artırması ve nem oranının yükselmesi bekleniyor.

Avrupa'da Sağanak Yağışlar Bekleniyor

Avrupa'da hava durumu, 7 Aralık Perşembe günü parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması bekleniyor.

İngiltere'de, Londra, Manchester ve Birmingham gibi büyük şehirlerde sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması ve ulaşımda aksamalara neden olması bekleniyor.

Fransa'da, Paris, Lyon ve Marsilya gibi büyük şehirlerde sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması ve sel riskini artırması bekleniyor.

Almanya'da, Berlin, Hamburg ve Münih gibi büyük şehirlerde sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması ve ulaşımda aksamalara neden olması bekleniyor.

Asya'da Sıcaklıklar Artacak

Asya'da hava durumu, 7 Aralık Perşembe günü parçalı bulutlu ve sıcak geçecek. Sıcaklıkların, gün içerisinde 25-35 derece arasında olması bekleniyor.

Çin'de, Pekin, Şanghay ve Guangzhou gibi büyük şehirlerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak. Sıcaklıkların, akşam saatlerinde etkisini artırması ve nem oranının yükselmesi bekleniyor.

Japonya'da, Tokyo, Osaka ve Kyoto gibi büyük şehirlerde sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkacak. Sıcaklıkların, akşam saatlerinde etkisini artırması ve nem oranının yükselmesi bekleniyor.


 

7 Aralık Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.