Dikkat harita güncellendi! Şanlıurfa Valiliği de uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa'nın kuzeyinde bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor.

Dikkat harita güncellendi! Şanlıurfa Valiliği de uyardı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala














Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Şanlıurfa'da beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar ile yüksek ve dağlık kesimlerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

MGM, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde beklenen yağışların kuvvetli olması nedeniyle sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar ile yüksek ve dağlık kesimlerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı. 

MGM konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da beklenen yağışların; Bu akşam saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Osmaniye, Malatya, Adıyaman ve Elazığ çevreleri ile Gaziantep'in doğusunda, bu gece ve yarın (09.12.2023 Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl, Muş, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzeyinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Diyarbakır'ın ve Adıyaman'ın kuzeyinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak (40-60 kg/ m2), Van'ın, Erzurum'un ve Erzincan'ın güneyi ile Hakkari'nin kuzeyi ve Şırnak'ın doğusunun yüksek ve dağlık kesimlerinde kuvvetli yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar ile yüksek ve dağlık kesimlerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”.

ŞANLIURFA VALİLİĞİ DE UYARDI!

Şanlıurfa Valiliği, kentte yarından itibaren beklenen kuvvetli yağışa karşı vatandaşları uyardı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

“Meteorolojiden yapılan son uyarılara göre bu gece ve yarın (09.12.2023 Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren Şanlıurfa'nın kuzeyinde (Halfeti, Bozova, Karaköprü, Hilvan ve Siverek) zaman zaman şiddetli yağmur ve sağanak yağış beklenmektedir. Vatandaşlarımızın, iki gün devam edecek olan aşırı yağışlarla birlikte meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Kamuoyuna önem ve saygıyla duyurulur”.

 

 

 

 

Dikkat harita güncellendi! Şanlıurfa Valiliği de uyardı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.