10 Aralık Şanlıurfa hava durumu: parçalı bulutlu ve yağışlı

Şanlıurfa, 10 Aralık 2023 perşembe günü parçalı bulutlu ve yağışlı bir havaya sahip olacak. Yağışların, öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuvvetlenmesi bekleniyor.

5

Hava Sıcaklıkları Düşüş Yaşayacak

Hava sıcaklıkları, 10 Aralık pazar günü düşüş yaşayacak. En yüksek sıcaklığın 12 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 6 derece olması bekleniyor.

Rüzgar Hızı Kuvvetli Olacak

Rüzgarın, 10 Aralık pazar günü kuzey yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor. Rüzgarın, akşam saatlerinden itibaren kuvvetlenmesi ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Sabah ve Akşam Saatlerinde Sis Oluşacak

Sabah ve akşam saatlerinde, sis oluşması bekleniyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi azalabilir.

Trafikte Dikkatli Olmalı

Sabah ve akşam saatlerinde, sis nedeniyle görüş mesafesinin azalabileceğinden, trafikte dikkatli olunması gerekiyor. Ayrıca, sağanak yağışların da beklendiğinden, sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması tavsiye ediliyor.

Gün İçerisinde Yağış Bekleniyor

Şanlıurfa'da, 10 Aralık pazar günü gün içerisinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak öğleden sonra ve akşam saatlerinde yağışlar başlayacak. Yağışların, öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuvvetlenmesi bekleniyor. Yağışların, sağanak yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların Etkileri

Yağışların, Şanlıurfa'da ulaşımda aksamalara, sel ve su baskınlarına neden olabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, yağışların, hava sıcaklıklarının düşmesine neden olması bekleniyor.