Urfalılar da merakla bekliyordu: Doğal gazdan sonra elektrik tüketim desteği geliyor!

Son dönemde doğal gaz desteğiyle yapılan düzenlemelerin ardından Elektrik Tüketim Desteği, Şanlıurfa’daki ihtiyaç sahiplerinin de aralarında bulunduğu milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyordu. Bu destekleme sayesinde devlet, vatandaşların elektrik faturaları karşılayacak.

Urfalılar da merakla bekliyordu: Doğal gazdan sonra elektrik tüketim desteği geliyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, doğal gaz desteğindeki düzenlemelerin ardından Elektrik Tüketim Desteği'nde de güncelleme yaptı. Yeni düzenlemeyle, destek miktarı artırıldı ve artık aile desteğine de açık hale getirildi.

HIZLI VE KOLAY BAŞVURU İMKANI

Elektrik Tüketim Desteği'ne başvurular, e-Devlet üzerinden hızlıca yapılabilmektedir. T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak, istenen bilgilerin doldurulmasıyla başvuru tamamlanabilmektedir.

BAŞVURU KOLAYLIĞI

Kronik hastalar, Elektrik Tüketim Desteği için bağlı oldukları bölgenin SYD Vakfına başvuruda bulunabilirler. Başvuruların onaylanması sonrasında ödemeler, PTT aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

BU DESTEKTEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Elektrik Tüketim Desteği'nden; düzenli merkezi yardım ve aylıklara sahip aileler, kronik hastalıklı bireyler ve belirlenen diğer hak sahipleri faydalanabilmektedir.

ÖDEME KOŞULLARI VE MİKTARLARI

Ödemeler aylık olarak yapılmakta olup, aile büyüklüğüne bağlı olarak belirlenen kilovatsaat karşılığı tutarlar üzerinden destek verilmektedir.

ELEKTRİK TÜKETİM DESTEĞİ!

Devlet tarafından sunulan bu destek programı, ihtiyaç sahibi ailelere ve belirlenen hak sahiplerine maddi açıdan rahatlama sağlamayı hedeflemektedir. Elektrik Tüketim Desteği başvurularının devam ettiği ve aylık ödemelerin hak sahiplerine ulaştırıldığı bildirilmektedir.

 

 

Urfalılar da merakla bekliyordu: Doğal gazdan sonra elektrik tüketim desteği geliyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.