Eski manken Tuğçe Kazaz'dan Şanlıurfa iddiası

Eski manken Tuğçe Kazaz, Gazze'de yaşanan çatışmalarla ilgili paylaşımında, Şanlıurfa'da çok sayıda İsrail vatandaşının arsa aldığını iddia etti. Kazaz, Doğu ve Güneydoğu’da İsraillilere toprak satışlarının iptal edilmesini istedi.

5

AK Parti hükümetini destekleriyle bilinen eski manken Tuğçe Kazaz, Gazze'de süren çatışmalar ve İsrail ile Hamas arasındaki bombardımanlar hakkındaki son yorumlarıyla dikkati çekti. 

“ÖZELLİKLE DE URFA’DA…”

Şanlıurfa'dan İsraillilere toprak satıldığını öne süren Kazaz, şunları söyledi:

"Doğu ve Güneydoğu’da, özellikle de Urfa’da İsraillilere satılmış ne kadar toprak varsa milli güvenlik sebebiyle satışları iptal edilmeli ve bu konuda Arz-ı Mevud’un hedefinde olan ülkelere örnek teşkil edilmeli. Gerekirse halk olarak parasını verir, satılan toprakları biz alırız. Bu, antisemitist bir yaklaşım da olmaz çünkü adamlar toprak aldıkları her yere devlet kurma, işgal etme ve soykırım yapma hakkını kendilerinde buluyorlar ve Arz-ı Mevud diye bir saçmalığa inanıyorlar. Yarın nereye kadar uzanacakları veya hangi toplumu kana bulayacakları belli değil. Önlem almak mecburiyetindeyiz”.