Bakan Koca: Hasan Bitmez'in sağlık durumu düne göre daha ciddi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Koca, "Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim" dedi.

5

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün TBMM Genel Kurulu’nda konuşurken kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavisi süren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in durumu hakkında açıklamada bulundu.

Bilkent Şehir Hastanesi'ne gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, burada tedavisi süren Bitmez'in sağlık durumu hakkında doktorlardan ve yakınlarından bilgi aldı.

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Koca, Bitmez'in, hastanedeki ilgili tüm branş hekimleri ve sağlık personeli tarafından yakından takip edildiğini vurguladı. Koca, "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Dün Meclis’te rahatsızlanan Saadet Partisi milletvekili Sn. Hasan Bitmez’i tedavi altında olduğu Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde tekrar ziyaret ettim. Kendisi yoğun bakımda takip ediliyor, durumu düne göre daha ciddi seyrediyor. Sağlığına kavuşması için elimizden geleni… pic.twitter.com/QPGFhSKAD6

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) December 13, 2023