Urfalılar! Atkı ve bereleri hazırlayın: Sıcaklıklar fena düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre hafta sonu sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. Sıcaklık pazar günü 8 dereceye kadar düşecek. Hafta sonu kar yağışı yurdun kuzeybatısından giriş yapacak. Meteoroloji’nin son hava durumu tahminine göre, Şanlıurfa’da bugün hava güneşli. Peki kentte ilerleyen günlerde hava nasıl olacak? İşte bölge bölge hava durumu...

Urfalılar! Atkı ve bereleri hazırlayın: Sıcaklıklar fena düşecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Meteoroloji’nin internet sitesinde yer alan hava durumu tahmin raporuna göre, Şanlıurfa haftanın son gününü güneşli geçiriyor. Hafta sonu sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş yaşanacak, soğuk ve yağışlı hava geri dönüyor. Kar yağışının yurdun kuzey batısından ülkeye giriş yapması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar Cumartesi gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak iç ve batıya doğru hissedilir derecede düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Edirne, Kırklareli çevreleri, Ağrı ve Van'ın doğu kesimleri ve Balıkesir'in batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ağrı ve Van'ın doğusunda karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde beklenen yağışların gece saatlerinden sonra Kırklareli'nin kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

ŞANLIURFA’DA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NASIL OLACAK?

Meteoroloji’nin raporuna göre, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günü kentte parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.

Urfalılar! Atkı ve bereleri hazırlayın: Sıcaklıklar fena düşecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.