Şanlıurfa'nın da Manhattan'dan geri kalır yanı yok

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz" açıklamasında bulundu. Erkan'ın bu sözleri sosyal medyada gündem olurken,  akla Şanlıurfa’daki kira fiyatlarını getirdi. Son dönemde artan fiyatlarla Şanlıurfa’nın da Manhattan’dan geri kalmadığı görülüyor.

Şanlıurfa'nın da Manhattan'dan geri kalır yanı yok

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı.

İstanbul'daki yüksek kiralardan yakınan Erkan, İstanbul'da kiraların çok yüksek olduğunu, ev bulamadığını ve annesine taşındığını söyledi.

Gaye Erkan İstanbul’daki kira artışı nedeniyle annesinin yanına taşındığını açıkladı, "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diye sordu. Erkan'ın bu sözleri sosyal medyada gündem olurken akla Şanlıurfa’daki kira fiyatlarını getirdi.

ŞANLIURFA'DA 1+1 DAİRELERİN KİRASI 7 BİN LİRAYI GEÇTİ

Şanlıurfa'da 1+1 dairelerin kiraları 7 bin lirayı aştı. 2+1 dairelerin kirası ise 10 bin liraya kadar çıktı. 3+1 dairelerin kirası ise  25 liraya yaklaştı. Son dönemde artan fiyatlarla Şanlıurfa’nın da Manhattan’dan geri kalmadığı görülüyor.

ERKAN'IN SÖZLERİ KİRA ARTIŞLARINI GÜNDEME GETİRDİ

Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın sözleri, kira artışlarını yeniden gündeme getirdi. Erkan'ın sözleri, kira artışlarının sadece İstanbul'da değil, Şanlıurfa dahil Türkiye genelinde bir sorun olduğunu gösterdi.

Şanlıurfa'nın da Manhattan'dan geri kalır yanı yok

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.