Bahçeli: Cumhur İttifakı 31 Mart 2024'e hazır

MHP İl Başkanları Toplantısı'nın ardından açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart 2024 tarihi için yola koyulmuştur." ifadelerini kullandı.

Bahçeli: Cumhur İttifakı 31 Mart 2024'e hazır

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Ankara'da düzenlenen MHP İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Toplantı sonrası Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart 2024 tarihi için yola koyulmuştur. Kaldı ki Ak Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele de olmayacaktır. Bize düşen görev çok çalışmaktır" dedi.

Ayrıca Bahçeli, sokak köpekleri konusuna da değindi ve "Başıboş sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan çocuklarımızın, savunmasız ve yaşlı insanlarımızın dramı bizleri müteessir kılmaktadır ve bu sorun kökünden çözülmeli, insanımızın can güvenliği bedeli ne olursa olsun güvenceye kavuşturulmalıdır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli toplantısı sonrası yaptığı açıklamada özetle şunları kaydetti:

“KISA ZAMANDA ADAYLARIMIZI BELİRLEYECEĞİZ”

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleriyle yasama ve yürütme Cumhur İttifakı'nın kazanımlarıyla tezahür etmiş böylelikle yeni yüzyılın ilk harcı karılmıştır. Simdi sırayı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi almıştır. Allah'ın izniyle aziz ve arif olan Türk milletinin takdir ve teveccühüyle 31 Mart eşiği sağ salim, kazasız belasız, merkezi yönetime münasip olacak ölçüde aşılacaktır. MHP 31 Mart 2024 tarihini Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyılına ivme verecek demokratik bir sınır hattı olarak değerlendirmektedir. Partimiz adına şunu ifade etmeliyim ki, Ak Parti ile yapılan görüşmelerimizde 3 belediye fazla, 5 belediye az almak maksadından ziyade Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın tecellisine odaklandığımızı, ülkemiz ve geleceğimiz adına her türlü özveriyi karşılık beklemeksizin gösterdiğimizi samimiyetle paylaşmak istiyorum. Dün itibariyle yapılan Partimize aday adaylığı müracaatları sona ermiştir. Kısa bir zamanda adaylarımızı belirleyip sahadaki çalışmalarımızı azim ve coşkuyla yaygınlaştıracağız. Mesele hangi belediye başkanlıklarının Partimizin uhdesinde olmasından çok Cumhur İttifakı olarak neyi, nasıl, nerede, nereye kadar başaracağımızın ilkesel tutum ve duruşunun Türkiye adına ön hazırlığı yapılmaktadır.

MHP üstüne düşen sorumlulukları yerine getirecektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyılında basit siyasi hesap yapacak, çetele tutacak, 'Sen onu aldın, ben bunu aldım', 'Sen çok aldın, ben az aldım' diyecek, bulanık suda balık avlayacak ne tıynetimiz ne de merakımız vardır.  Birliğin gücüyle 'Herkes için herkese göre belediye' diyeceğiz. Genelden yerele birliği, ülkeden yönetimde dirliği, birliğin gücüyle başaracağız. İstikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe muhakkak ulaşacağız.

“AK PARTİ İLE ÇÖZEMEYECEĞİMİZ BİR MESELE OLMAYACAKTIR”

Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart 2024 tarihi için yola koyulmuştur. Kaldı ki Ak Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele de olmayacaktır. Bize düşen görev çok çalışmaktır.

Yerel yönetimlere düşen zillet lekesini kazıyarak çıkarmak Türk devrine, Türkiye Yüzyılı'na, uyanan tarih ve milli şuura müstesna bir hizmettir. Biz hizmetkarız, biz millet sevdalısıyız, biz vatanın serdengeçtileriyiz, biz MHP ve Cumhur İttifakı’yız.

Türkiye’nin öncelikli sorunlarından birisi muhalefetin iflas bayrağını çekmesidir. Demokrasiyi erozyona uğratan çirkef muhalefet, kendi kendini yiyip bitiren siyasi organizmaya dönüşmüş, bununla da kalmayıp iç barış ve huzur ortamına kesif bir cephe açmıştır. Zillet ile hezimet arasında bir sarkaç gibi sallanan CHP, İP, DEM ve diğerlerinin Türkiye’yi siyasi kriz ve kaosa sürüklemek için her alçak tertibe başvurdukları gizlenemez boyutlardadır.

“BU SORUN KÖKÜNDEN ÇÖZÜLMELİ”

Ayrıca, başıboş sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan çocuklarımızın, savunmasız ve yaşlı insanlarımızın dramı bizleri müteessir kılmaktadır ve bu sorun kökünden çözülmeli, insanımızın can güvenliği bedeli ne olursa olsun güvenceye kavuşturulmalıdır".

Bahçeli: Cumhur İttifakı 31 Mart 2024'e hazır

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.