Destici: Yerel seçimlerde kendi adımız ve amblemimizle girmeye hazırız

AK Parti ile seçim iş birliği görüşmelerinin devam ettiğini belirten Büyük Birlik lideri Mustafa Destici "Bütün il, ilçe ve beldelerimizde kendi adımızlar seçime girmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Destici: Yerel seçimlerde kendi adımız ve amblemimizle girmeye hazırız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm bölgelerde kendi adayları ile yerel seçimlere girme kudretleri olduğunu belirterek, "Biz aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın parçasıyız. Şu anda ittifak bu seçimlerde hangi noktalarda iş birliği yapabilir? Özellikle AK Parti ile heyetlerimiz, bu konuda görüşmelerini sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Genel Başkanı Destici, Çankırı'da bir nişan törenine katıldı. 

'HEYETLERİMİZ GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRÜYOR'

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel yönetimler seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunan Mustafa Destici, yarın Ankara'da gerçekleştirecekleri genel istişare toplantısında seçimleri değerlendireceklerini duyurdu.

Tüm il, ilçe ve beldelerde kendi adayları ile seçime girebilecek güçlerinin olduğunu söyleyen Destici, şunları kaydetti:

"Biz aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın parçasıyız. Dolayısıyla da şu anda ittifak bu seçimlerde hangi noktalarda iş birliği yapabilir? Özellikle AK Parti ile heyetlerimiz, bu konuda görüşmelerini sürdürüyor. Bu ayın sonuna kadar da bu görüşmelerin netleşeceğini ümit ediyorum. Zaten takvim de ona göre planlanmış vaziyette. Ondan sonra Büyük Birlik Partisi olarak nerelerde ittifak haline geleceğiz, iş birliği halinde gireceğiz, nerelerde parti olarak kendi logomuzla gireceğiz, bu da netleşecektir. Bizim bütün hazırlığımız, Çankırı'da olduğu gibi bütün illerimizde ve ilçelerimizde, beldelerimizde kendi adımız ve amblemimizle seçime girmeye biz hazırız. Şimdiden seçimlerin ülkemiz, milletimiz için de hayırlı olmasını diliyorum".

Destici: Yerel seçimlerde kendi adımız ve amblemimizle girmeye hazırız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.