17 Aralık Dünya hava durumu

Meteoroloji uzmanlarına göre, 17 Aralık Cuma günü dünyanın büyük bir bölümünde yağışlı ve serin bir hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Kuzey Yarımküre'de 10-15 derece arasında, Güney Yarımküre'de ise 20-25 derece arasında seyredecek. En düşük sıcaklıklar ise Kuzey Yarımküre'de 0-5 derece arasında, Güney Yarımküre'de ise 5-10 derece arasında olacak.

17 Aralık Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Yarımküre

Kuzey Yarımküre'de, yağışların, Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika'nın büyük bir bölümünde etkili olması bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Avrupa: Avrupa'da, yağışların, Balkanlar, İtalya, İspanya ve Fransa'da yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların, yüksek kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Asya: Asya'da, yağışların, Çin, Japonya, Güney Kore ve Hindistan'da etkili olması bekleniyor. Yağışların, yüksek kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Kuzey Amerika: Kuzey Amerika'da, yağışların, Kanada ve ABD'nin kuzeydoğu kesimlerinde etkili olması bekleniyor. Yağışların, yüksek kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Güney Yarımküre

Güney Yarımküre'de, yağışların, Güney Amerika, Afrika ve Avustralya'nın büyük bir bölümünde etkili olması bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Güney Amerika: Güney Amerika'da, yağışların, Brezilya, Arjantin ve Şili'de etkili olması bekleniyor. Yağışların, yüksek kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Afrika: Afrika'da, yağışların, Sahra Çölü'nün dışındaki bölgelerde etkili olması bekleniyor. Yağışların, yüksek kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Avustralya: Avustralya'da, yağışların, Queensland, Yeni Güney Galler ve Victoria eyaletleri ile Tasmanya adasında etkili olması bekleniyor. Yağışların, yüksek kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Uyarılar

Meteoroloji uzmanları, yağışların, Kuzey Yarımküre'de sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Güney Yarımküre'de ise sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.


17 Aralık Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.