Fenomenlerin mal varlıkları satılıyor! Bakanlıklar harekete geçti

Sosyal medya fenomenlerine yönelik yapılan operasyonlarda el konulan güzellik salonu, eğlence mekanı gibi işyerlerinin hızla satılması için ilgili bakanlıklar tarafından düğmeye bastığı ileri sürüldü.

Fenomenlerin mal varlıkları satılıyor! Bakanlıklar harekete geçti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuoyunun yakından takip ettiği fenomen soruşturmalarında önce Dilan-Engin Polat çifti, ardından da 'şampiyonlar ligi' olarak isimlendirdikleri çok sayıda isim hakkında soruşturma başlatıldı, mahkeme kararı ile mal varlıklarına el konuldu, şirketlerine TMSF kayyum atadı. 

Sabah’ın aktardığı habere göre, ilgili bakanlıklar çalışma başlattı. Değerlendirme toplantıları yapılan söz konusu durum hakkında el konulan mal varlıklarından güzellik salonları, eğlence merkezleri gibi 'özellik arz edenlerin' hemen satışının önünü açmaya yönelik formüller üzerinde duruldu.

Buna göre,öncelikli olarak mevcut yasa ve uygulamalar çerçevesinde hemen satışın sağlanıp sağlanamayacağına bakılıyor. TMSF ya da diğer kurumların alacakları karar ile bu mümkün olabilecekse 'hızlı satış' hayata geçirilecek.

Mevcut mevzuat hızlı satışa olanak tanımazsa bu kez yasal düzenleme gündeme gelecek. Güzellik salonu, eğlence mekanı gibi yerleri 'özellik arz eden yerler' başlığı altında toplayıp hızla satılmalarına olanak tanıyacak yasal bir düzenleme yapılacak.

Fenomenlerin mal varlıkları satılıyor! Bakanlıklar harekete geçti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.