Bakan müjdeyi verdi! Jandarma 12 Bin kişilik dev alım yapacak

İçişleri Bakanlığı 2024 yılı bütçe sunumunda konuşan. Bakan Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığına subay, astsubay ve uzman erbaş alımı yapılacağı müjdesini verdi.

Bakan müjdeyi verdi! Jandarma 12 Bin kişilik dev alım yapacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığında 2024 yılı bütçe sunumu düzenlendi.  

Sunumda konuşma yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma genel komutanlığına Askeri personel alınacağının müjdesini verdi. 

 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Gece gündüz yaz kış demeden vatanı savunan güvenlik birimlerinde personel sayısını arttıracaklarını belirten Bakan Yerlikaya, “Sayın Başkan, sayın milletvekilleri; İçişleri Bakanlığımız ile bağlı kuruluşlarımızın 2023 yılı faaliyetlerini ve 2024’e dair hedeflerini sizlere sunmak üzere huzurlarınızdayım. Gazi Meclisimizi, değerli milletvekillerimizi ve bizi ekranları başında izleyen aziz milletimizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum. 2024 yılı bütçemizin ve Genel Kurul çalışmalarımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 

Kutsal vatan toprağımızın dört bir yanında gece gündüz, yaz kış demeden kahramanca görev yapan güvenlik birimlerimizin yetenek ve kabiliyetini geliştirmek, personel sayısını artırmak adına da önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. 2024 yılında Jandarma Genel Komutanlığımıza 800 subay, 3.870 astsubay, 7.250 uzman erbaş alımı için kontenjan ayrılarak gerekli çalışmalar yapıldı. Şimdiden ülkemize, milletimize ve kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakan müjdeyi verdi! Jandarma 12 Bin kişilik dev alım yapacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.