Haliliye’de o mahallelerdeki yollar tamamlandı!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Topraklı ve Sancaktar Mahallesinde tamamlanan yollar, vatandaşlardan tam not aldı.

5

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. 

Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren fen işleri, kırsal Topraklı Mahallesinde stabilize yol çalışmasıyla mevcut yolları konforlu hale getiriyor. Ekiplerin özverili çalışmasıyla kısa süre içerisinde tamamlanan yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. 

 

Merkez mahallelerde ise deforme olan yolları hummalı bir şekilde onarmaya devam eden ekipler, mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda; Sancaktar Mahallesinde yapılan zemin çalışmalarının ardından deforme olmuş kilitli beton parke taşları yenileniyor. Bakım ve onarımın tamamlandığı yollar, ilk günkü görünümüyle yeniden hizmete sunuluyor. 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün merkez ve kırsal mahallerde sürdürdüğü yol çalışmalarını periyodik olarak devam ettirdiği belirtiliyor.