Şanlıurfa’da yollarında yüzlercesi var! Dünyanın en güvenli arabası seçildi

Volkswagen, Euro NCAP tarafından yapılan çarpışma testlerinde en yüksek güvenlik derecesi olan beş yıldızı alarak dünyanın en güvenli otomobili seçildi. Şanlıurfa'da da yüzlercesinin bulunduğu ve otomobil piyasasının vazgeçilmezleri arasında yer alan Volkswagen, bu başarısıyla daha da öne çıktı. İşte detaylar…

Şanlıurfa’da yollarında yüzlercesi var! Dünyanın en güvenli arabası seçildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da yüzler e insanın kullanmakta olduğu çeşit çeşit modellerini sık sık gördüğümüz Volkswagen en güvenli araba seçildi. Euro NCAP yaptığı çarpışma testleri ile en yüksek güvenliğe sahip araçları belirliyor. Yaptıkları son test ile Volkswagen ID.7 en güvenli araba oldu.

NE KADAR GÜVENLİ?

En güvenli araba seçilen Volkswagen modeli ise 2023 VW ID.7 Pro LHD hatcback oldu. Arabanın ağırlığı 2.285 kilogram olur iken büyük aile aracı sınıfında yer aldı. Araba, yetişkin yolcu koruma kategorisinde yüzde 95 alarak en yüksek puana da sahip oldu.

Arabanın güçlü yapısal tasarımı, çarpışma sırasında enerjiyi yayabilecek bir biçimde tasarlandı ve bu tasarım da yolcuların yaralanma riskini en minimum seviyeye indiriyor. Gelişmiş güvenlik özelliklerine bakıldığı zaman arabanın çarpışma riskini azaltma ve çarpışmada yaralanmayı önlemek için daha da gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip olması dikkat çekiyor.

Araba, çarpışma testlerinde genel olarak önden, yandan ve arkadan çok iyi bir korumaya sahip. Bu durum da ID.7’nin en güvenli otomobil seçilmesinde büyük bir öneme sahip olmakta.

 

 

 

Şanlıurfa’da yollarında yüzlercesi var! Dünyanın en güvenli arabası seçildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.