DEM Parti Şanlıurfa İl Eşbaşkanları belli oldu

DEM Parti Şanlıurfa İl Kongresi, bugün yapıldı. Kongrede, il eşbaşkanlığı görevine Bekir Karakeçili ve Sema Aişeoğlu seçildi.

DEM Parti Şanlıurfa İl Eşbaşkanları belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Şanlıurfa İl Başkanlığı, 1'inci Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Merkez Haliliye ilçesinde bulunan Çamlık Konferans Salonu'nda yapılan kongreye, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekilleri yanı sıra, Şanlıurfa Barış Anneleri Meclisi, Şanlıurfa Emek ve Demokrasi Platformu birleşenleri ve çok sayıda kişi katıldı. 

Kongrenin yapıldığı salona "Hasta tutsaklara özgürlük", "Tecride, savaşa ve yoksulluğa hayır" ve "Genç başladık genç başaracağız" pankartları asıldı. 

'KÜRT HALKI YÜZ YILDIR DİRENİYOR'

Kongrede konuşan DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, "Yılmadık, yıkılmadık zulme karşı dimdik ataktayız. Kürt halkı 100 yıldır direniyor. Biz onlara buradan cevap veriyoruz ve 100 bin yıl da geçse bu direnişi bitiremeyeceksiniz. Kürt halkı vardır var olamaya devam edecektir” dedi. 

YENİ EŞBAŞKANLAR BELLİ OLDU

Konuşmaların ardından faliyet ve mali raporlar okundu. DEM Parti Şanlıurfa il eşbaşkanlığına Sema Aişeoğlu ve Bekir Karakeçili seçildi. Kongre Hozan Servan'ın seslendirdiği Kürtçe şarkılar eşliğinde çekilen halaylarla son buldu. 

 

DEM Parti Şanlıurfa İl Eşbaşkanları belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.