24 Aralık Türkiye hava durumu

23 Aralık 2023 pazar günü Türkiye'nin büyük bir bölümünde parçalı bulutlu ve sıcak bir hava bekleniyor. Gün içinde güneşli anlar da görülecek.

5

Hava Durumu Tahminleri

İstanbul: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 12, en düşük sıcaklık 4 derece olacak.

Ankara: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14, en düşük sıcaklık 2 derece olacak.

 

İzmir: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 16, en düşük sıcaklık 6 derece olacak.

 

Antalya: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 18, en düşük sıcaklık 7 derece olacak.

 

Edirne: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 10, en düşük sıcaklık 3 derece olacak.

 

Eskişehir: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 12, en düşük sıcaklık 2 derece olacak.

 

Konya: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14, en düşük sıcaklık 3 derece olacak.

 

Diyarbakır: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 18, en düşük sıcaklık 7 derece olacak.

 

Van: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14, en düşük sıcaklık 5 derece olacak.