Yeni yılda Trendyol artık o ürünleri satmayacak...

Trendyol'un iç markalarından Trendyolmilla kapanıyor mu sorusu, bir süredir gündemde yer alıyordu! Şirket, kendi üretimi olan Milla, Man, Modest ve Curve marka ürünleri artık Trendyol.com üzerinde satıştan kaldıracağını duyurdu. İşte haberin detayları...

Yeni yılda Trendyol artık o ürünleri satmayacak...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol kullanıcılarının telefonlarına gelen SMS ile Trendyol'un iç markalarından Trendyolmilla kapanıyor mu sorusu merak uyandırdı.


Trendyol.com tarafından açıklama yapan DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Tic. A.Ş, kendi alt markaları olan Trendyolmilla, Trendyol Man, Trendyol Curve, Trendyol Modest markalarının yeni yıldan itibaren satmayacağını duyurdu.

TRENDYOL TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA;

ÖNEMLİ DUYURU
6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun gereğince 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Trendyolmilla, Trendyol Man, Trendyol Curve, Trendyol Modest ve Edit by Trendyol markalı ürünlerimizin Trendyol.com ve Trendyol mobil uygulaması üzerinden satışına son vermek durumundayz. Bu ürünlerimize 1 Ocak 2024'ten itibaren yalnızca Trendyolmilla uygulamamız ve trendyol-milla.com üzerinden erişebilirsiniz.

1 Ocak itibariyle, E-ticaret Kanunu'na uyum gereğince Trendyolmilla ve diğer Trendyol markalı ürünler Trendyol uygulaması üzerinden satılmayacaktır. Detaylı bilgi için; https://ty.gl/millainformatiksms İletişim 0 212 331 0 200 B040

Yeni yılda Trendyol artık o ürünleri satmayacak...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.