Başkan Özyavuz’dan yeni yıl mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özyavuz, 2024 yılında da hemşerilerine hizmet etme yolunda büyük bir özveri göstereceklerini belirtti.

Başkan Özyavuz’dan yeni yıl mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özyavuz açıklamasında, yeni yıl sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temennisinde bulundu.

Özyavuz mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, Ortadoğu’daki hepimizi yaralayan insanlık dışı manzaraların son bulmasını, İslam dünyası üzerindeki kara bulutların dağılıp barış ve huzura kavuşmasını diliyorum.

Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2024'te de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın. Cenab-ı Allah yeni yılda İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin.

İlçemizin her bir metrekaresine hizmeti ulaştırmak için gece gündüz demeden çalıştık. 

Eğitimde, sağlıkta ve enerjide büyük çalışmalarımız oldu. Şehir merkezimizde sıcak asfalt, sosyal tesis, yeni parklar, mesire alanları, Parke taşı, kırsal mahallelerimizde ise mahalle içi asfalt, grup bağlantı yollarında asfalt, doğalgaz, belediye çarşısı, Cami, lojman taziye evleri ve Kur'an kurslarının bakım onarım ve boyama işlemlerini tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tarihi Harran ilçemize tarihte görülmemiş hizmetleri kazandırarak, yenilik ve değişimin öncüsü olduk. Hizmetin en güzelini kıymetli hemşehrilerimize götürmek için 2024 yılında da belediyemizin öz kaynaklarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Harranlı hemşehrilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılınız kutlu olsun”.

Başkan Özyavuz’dan yeni yıl mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.